گفت و شنود؛ محدوده!
کد خبر:۷۰۰۰۴۱

گفت و شنود؛ محدوده!

رضاخان به شهید مدرس پیغام داد که پا روی دم من مگذار! مرحوم شهید مدرس در پاسخ گفت؛ شما محدوده دم خود را مشخص کنید که تا کجاست؟ چون هر جا که پا می‌گذارم دم شماست و دادتان بلند می‌شود!
گفت و شنود؛ محدوده!

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: تیتر کیهان چهارشنبه که در آن از قول سخنگوی انصارالله یمن خطاب به شرکت‌های چند ملیتی آمده بود؛ «موشک‌ها در راه است، دبی و ابوظبی و ریاض را تخلیه کنید» بدجوری روزنامه‌های ایران و اعتماد را عصبانی کرده است!

گفتم: آل‌سعود و اسرائیل و آمریکا و کلان‌سرمایه‌داران غربی باید عصبانی شوند، چرا داد روزنامه‌های حامی دولت درآمده است؟!

گفت: چه عرض کنم؟! کاش این روزنامه‌های زنجیره‌ای دو کلمه توضیح می‌دادند که حمله انصارالله به آمریکا و اسرائیل و آل‌سعود چه ربطی به آنها دارد که تا این ‌اندازه عصبانی می‌شوند و رگ گردنشان را سیخ می‌کنند؟!

گفتم: رضاخان به شهید مدرس پیغام داد که پا روی دم من مگذار! مرحوم شهید مدرس در پاسخ گفت؛ شما محدوده دم خود را مشخص کنید که تا کجاست؟ چون هر جا که پا می‌گذارم دم شماست و دادتان بلند می‌شود!

پربازدیدترین آخرین اخبار